Propedis | Medicinska pedikura

ProPedis Logo

O nas

Kristina Zrimc Beganović

Z medicinsko pedikuro sem se spoznala že pred leti, med izobraževanjem sem pričela z delom v trenutnem salonu, pri odlični mentorici mojstrici medicinske pedikure Metki Grošl, kjer sem tudi ostala in nadaljujem njeno poslanstvo. Radovednost, dovzetnost in želja po izboljšavah sta moje gonilo,v največje veselje mi je, kadar se skupaj s strankami veselim uspehov. Zavedam se, kako pomembna je skrb za zdrave noge. Poseben poudarek dajem tudi na bolnike s sladkorno boleznijo, kot tudi pri drugih, npr. tistih z arterijsko žilno boleznijo, z oslabelim imunskim sistemom, zaradi drugih bolezni itd. Z živim zanimanjem spremljam novosti na področju medicinske pedikure in skušam vse, kar je dobrega prenesti v prakso.

Verjamem, da z ustrezno nego nog lahko izboljšamo marsikatero vašo težavo in s tem kvaliteto življenja. Veselim se srečanja z Vami.

Naše vrednote

NAŠE VREDNOTE:
Na prvo mesto postavljava zdravje, znanje, poštenost, odgovornost, družbeno odgovornost, spoštljivost do ljudi in narave, empatijo in prijaznost. Pri nas boste slišani in upoštevani. Spoštujeva dogovore. Od narave se učiva, trudiva se biti nežni in blagi do drugih in sebe.
POSLANSTVO:
Nuditi strokovno nego in svetovati ljudem pri ohranjanju zdravih in lepih nog.
CILJI:
Prebivalcem Grosuplja in okolice približati sodobne metode pri negi problematičnih nog. Spremljati napredek v stroki, se razvijati in rasti a ostati v mejah, ki še omogočajo pristne stike s strankami in kvalitetne storitve.

Higiena

Za nas je to vprašanje izredno pomembno, zato ga želimo posebej izpostaviti.
Za čistočo, dezinfekcijo in sterilizacijo orodja in opreme ter prostorov je pri nas poskrbljeno v skladu z EU standardi, zakonodajo (Pravilnik o minimalnih sanitarno zdravstvenih pogojih za opravljanje dejavnosti higienske nege in drugih podobnih dejavnosti (Uradni list RS, št. 104/09 in 17/11 – ZTZPUS-1) in skladno z našimi vrednotami. O izvedenih postopkih vodimo ustrezne evidence.
Orodje za delo, klešče, pilice, tamponerje, pincete, pladnje, brusilne nastavke… po vsaki uporabi temeljito očistimo, dezinficiramo in steriliziramo. Sterilizacijo izvedemo v avtoklavu, ki je standardna oprema v zobozdravniških ordinacijah.


Vsak set orodja je zapakiran v posebni sterilni vrečki, ki jo odpremo za vsako stranko posebej.
Držimo se zlatega pravila: “Ne stori drugemu tega, česar nočeš, da drugi storijo tebi!”

Naročite se!

Pokličite nas 040 342 411

Lokacija: Kolodvorska cesta 3, Grosuplje

Email naslov: info@propedis.si

Dosegljivi vsak delovnik od 9.00 do 19.00