gumb domov storitve gumb o nas gumb higiena gumb kontakt mediji gumb

Kontakt

zemljevid

(za ogled lokacije GOOGLE MAP kliknite na zemljevid)

Lokacija, naslov in kontakt

Pro Pedis Kristina Zrimc Beganović s.p.


Poslovna enota na Kolodvorski 3

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
www.propedis.si
Tel.: 040 342 411 in 040 884 459 

Naš salon se nahaja v srcu Grosuplja, nasproti bivše občinene, preko ceste je prijazen lokal Antika, locirani smo malo naprej od Študentskega servisa oz. za Banko in Hranilnico LON.,
Parkiranje
Parkiranje na Kolodvorski ulici je možno; prva ura je brezplačna, vsak naslednja pa stane 50 centov na uro. V bližini je parkirna hiša.

Dostop za invalide
Dostopa za invalide žal nimamo urejenega. Za vstop v naš salon je potrebno prestopiti dve stopnički in prag. Vendar vam pri tem z veseljem pomagamo. Le z dostopom z invaldskim vozičkom bi imeli resen problem. V takšnih primerih se lahko dogovorimo, da izvedemo pedikuro na vašem domu, če le oddaljenost ni prevelika.
Naročanje strank
Stranke sprejemamo po predhodnem naročanju . Lahko nas pokličete vsak delovni dan od 0900 do 1900 na telefon 040 342 411
Prosimo za razumevanje. Kadar smo zasedeni z delom, ne moremo prevzeti telefonskega klica, vendar vas bomo zagotovo poklicali nazaj takoj ko bomo imeli proste roke. Hvala.
Povpraševanje lahko pošljete preko e- pošte, kjer na kratko navedite vašo težavo:   Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.


NAŠ URNIK
V salonu smo prisotni glede na predhodno dogovorjene termine. Vašim željam in potrebam se prilagodimo kolikor je mogoče. 

Vsa vprašanja ali povpraševanja po naših storitvah in informacije dobite na info@propedis.si.

Pišite nam